Zwilling Profesional "S" nůž na chléb 20 cm

Kód: 31026-201
Značka: Zwilling
1 867 Kč
Skladem - do 3 dní (>4 ks)
Možnost gravírování ?
Možnosti doručení
Nůž na chléb s dlouhým vlnkovaným ostřím. Kolekce Professional "S" od Zwilling J.A. Henckels. Délka čepele 20 cm. Plná střenka, nýtovaná rukojeť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zwilling Professional“S“, nůž na chléb, 20 cm

Nůž na chléb - dlouhé vlnkované ostří bez problémů a námahy projede i tou nejtvrdší chlebovou kůrkou. Pohodlně nakrájíte úhledné tenké plátky chleba i jiného pečiva.

Řada nožů Professional "S"

Profesionální kuchaři (i šéfkuchaři) si oblíbili osvědčenou řadu nožů Professional "S". Jejich důvěru si získala bezchybnou kvalitou a dnes již tradičním designem nožů s plnou střenkou se 3mi robustními nýty. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli bez svárů či spojů. Jsou dokonale vyvážené a práce s nimi je nejen snadná, ale i bezpečná.

- speciální směs nerezové oceli
- Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje)
- Friodur® - dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovuje
- ruční doostření a leštění, kontrola laserem
- bezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetiky se 3mi nýty
- záštita - chrání prsty a vyvažuje nůž
- tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice
- doživotní záruka na výrobní vady čepele
- lze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí
délka čepele 20 cm

Technologie a výroba

Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti, má tvrdost přibližně 57 HRC Rockwellovy stupnice. V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustníextrémně odolnéflexibilníodolné korozi s dlouhotrvající ostrostí.
Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli - nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení. Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele.
Kuželovitý profil čepele a laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost. Bezchybná geometrie a dokonalé vyvážení nože pak zaručují přesné a bezpečné vedení řezu, které neunaví vaši ruku ani při delším používání.
Záštita (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější. Její robustní provedení stabilizuje přenos síly z čepele na rukojeť, čímž předchází ohnutí nože.
Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, který je odolný nárazu a poškrábání a zůstává stabilní i při vystavení teplotním změnám. K plné střence je rukojeť pevně přichycena 3 robustními nýty, kvalitní bezespáré napojení rukojeti k čepeli zajišťuje pohodlné používání i perfektní hygienu (neulpívají zde zbytky potravin).

Údržba nožů Zwilling

Mytí a čištění
Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55°C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože). Mycí prostředky pro myčky nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost. Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno. Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky.

Krájecí podložka
Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou. Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří.

Ostření / broušení
Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit. A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit. Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka.
K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling.
Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství. Personál prodejen Potten & Pannen - Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů.

Bezpečné uložení
Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel. Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat.
Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože

Správný nůž
Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

zwilling-png

ZWILLING3

Prozkoumejte celou kolekci značky ZWILLING v aktuálním katalogu a nechte se inspirovat novinkami ze světa kvalitního kuchyňského nádobí.
Katalog značky ZWILLING ke stažení (formát PDF): katalog Zwilling

KAŽDÝ POKRM MÁ SVŮJ VÝZNAM
Žádná událost není příliš malá nebo příliš všední, aby se nedala oslavit s trochou elegance. S prémiovými výrobky ZWILLING můžete každý pokrm učinit výjimečným.

ZALOŽENO V NĚMECKU
Již více než 290 let poháněno vášní pro dokonalost. Nechte se inspirovat touto oddaností řemeslu a vychutnejte si dlouhou tradici kvality a inovací výrobků ZWILLING. Výrobky vyvinuté v Německu obohacují kulinářský svět. 

Z "MĚSTA ČEPELÍ" DO SVĚTA
Tradice. Vášeň. Díky historii výroby špičkových nožů se Solingen stal celosvětovým synonymem pro výjimečnou kvalitu "Made in Germany". Ideální poloha, neustále se vyvíjející výrobní procesy a nejlepší materiály vedly mimo jiné k vývoji nožů s technologií FRIODUR. Inovativní proces tvrzení mrazem zajišťuje extrémní odolnost oceli. Výsledkem jsou nože SIGMAFORGE, které se mohou pochlubit dlouhou a udržitelnou životností. Výjimečná kvalita začíná zvláštním smyslem pro detail.

NĚCO PRO KAŽDOU KUCHYNI
Vyzkoušejte něco nového, poznejte to nejlepší a zažijte kulinářské dobrodružství. To, co kdysi začalo tradiční výrobou nožů, se vyvinulo v širší škálu inovativních výrobků pro moderní zážitky při stolování. Vysoce kvalitní nádobí, příbory, kuchyňské pomůcky a spotřebiče pro zlepšení vašeho každodenního kulinářského života - to vše vyvinula společnost ZWILLING v Německu.

ZWILLING FRESH & SAVE
Snižte plýtvání potravinami pouhým stisknutím tlačítka. ZWILLING Fresh & Save je inovativní systém vakuového skladování potravin, který udrží vaše potraviny čerstvé až 5x déle než ostatní metody skladování. Žijte udržitelněji a jezte zdravěji díky ZWILLING Fresh & Save.

ZWILLING ENFINIGY - INOVACE SE SETKÁVÁ S TRADICÍ
Řada ZWILLING Enfinigy se zrodila z lásky k detailu a vášně pro dokonalost. Je spojením technologických znalostí s vysoce kvalitním designem milánských designérů Mattea Thuna a Antonia Rodrigueze. Objevte malé kuchyňské spotřebiče, které povedou vaši kuchyni do budoucnosti a splní ty nejvyšší nároky - vaše.

Díky více než 290 letům zkušeností je dnes ZWILLING jednou z nejznámějších značek na světě a umí nadchnout profesionální i amatérské kuchaře. Inovativní funkce, dokonalý design a nejvyšší kvalita charakterizují veškeré výrobky pro kuchyň a stolování. Když tedy držíte v ruce výrobek ZWILLING, držíte v ruce kus historie. A budoucnosti. Nechte se inspirovat a objevte svět ZWILLING!

Kolekce hrnců a nádobí Zwilling
Objevte řady nožů Zwilling
Kuchyňské doplňky a náčiní Zwilling
Grilování Zwilling

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny