Zwilling Fresh & Save Cube startovací sada na vakuování M, 5 ks, 1025970

Kód: 1025970
Novinka
Značka: Zwilling
2 422 Kč
Skladem - do 3 dní (>4 ks)
Možnosti doručení
Zwilling Fresh & Save Cube startovací sada pro skladování potravin a celkovou organizaci vaší kuchyně. Dózy Cube M jsou opatřeny hermetickým víčkem se silikonovým těsněním a odsávacím pístem umožňujícím vakuování obsahu, čímž zajišťují čerstvost potravin a brání vstupu nechtěným škůdcům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zwilling Fresh & Save Cube startovací sada na vakuování M, 5 ks

Skladovací dózy na potraviny Cube M značky Zwilling vám pomohou s uskladněním různých suchých potravin. Oceníte je například pro skladování kakaa, oříšků, sušeného ovoce, preclíků či zrnkové kávy. Součástí balení jsou kromě designové vakuovací pumpy Fresh & Save také NFC štítky s bílou fixou pro popsání jednotlivých dóz a případné propojení s chytrou aplikací na mobilní telefonu. K dózám si navíc můžete dokoupit barevné obaly.

Obsah balení:
- 1x bezdrátová vakuovací pumpa Zwilling Fresh & Save
- 1x plastová dóza s víčkem M, 21,4 x 10,7 x 7,6 cm, 0,7 l
- 1x plastová dóza s víčkem 2M, 21,4 x 10,7 x 15,2 cm, 1,8 l
- 1x plastová vložka s odměrkou 4v1 pro dózy velikosti M
- 1x křídová fixa + popisovací NFC štítky

Revoluční systém pro organizaci kuchyně Fresh & Save Cube
Zwilling Fresh & Save Cube je chytrý úložný systém na skladování potravin, jenž vás přesvědčí elegantními, ale prostorově optimalizovanými dózami na suché potraviny z extrémně odolného materiálu. Dózy mají vzduchotěsná víka s možností hermetického uzavření pomocí vakuové pumpy Fresh & Save pro zachování chuti a křupavosti, zatímco chytrá aplikace Zwilling poskytuje komplexní řešení pro sledování zásob, které posouvá organizaci jídla na další úroveň – šetří čas a peníze.

Sestavte si vlastní Cube sestavu a uspořádejte si kuchyni svých snů: Využijte prostor své kuchyně na maximum díky modulárním stohovatelným dózám. K dispozici v 9 různých velikostech a s vychytaným příslušenstvím pro splnění všech vašich požadavků. Dózy lze navíc barevně stylizovat pomocí návleků s průhledy tak, aby slušely právě vaší domácnosti.

Fresh & Save Cube skladovací systém pro suché potraviny
- modulární stohovatelný systém s 9 velikostmi dóz, který šetří místo
- vzduchotěsná víčka chrání skladované potraviny před vlhkostí a škůdci
- dlouhodobě čerstvé potraviny díky integrovanému systému vakuování 
- kompatibilní s vakuovací pumpou Fresh & Save pro uchování vůní a chutí
- puristický design s možností přidání stylových barevných návleků
- připojuje se za pomoci NFC štítků k aplikaci Zwilling pro inteligentní sledování zásob
- prémiová kvalita: navrženo a vyrobeno v Německu
- extrémně odolné (technologie Zwilling Ultra Resistance), materiál bez BPA vhodný do myčky

Využijte místo do posledního centimetru
Využijte prostor své kuchyně na maximum s modulárními a stohovatelnými dózami, jež jsou univerzální, odolné a vhodné do myčky pro pohodlné čištění. Vaše kuchyně bude díky jejich minimalistickému designu ještě krásnější.

Zorganizovaná kuchyně je tak krásná
Úložný systém, který zároveň vizuálně vylepší vaši kuchyni. Díky průhlednému designu vypadají dózy jednoduše krásně a díky barevným návlekům je lze snadno přizpůsobit stylu vaší kuchyně.

Chytré skladování potravin
Zamezte plýtvání potravinami a posuňte organizaci v kuchyni na vyšší úroveň. Propojte vakuovací dózy Fresh & Save Cube s aplikací Zwilling prostřednictvím chytrých štítků NFC a mějte své zásoby vždy pod kontrolou.

Elektrická vakuovací pumpa Zwilling Fresh & Save
Pomyslným srdcem celého chytrého vakuovacího systému uskladňování potravin Zwilling Fresh & Save je elektrická vakuovací pumpa. Elegantní, tichá, bezdrátová vakuovací pumpa během několika málo sekund extrahuje vzduch z vakuových dóz i sáčků a tím bezpečně uchová chuť, vůni, živiny i vitamíny – v chladničce i v mrazničce, a tím až 5x prodlouží dobu, po kterou zůstanou potraviny čerstvé. Automaticky se vypne při dosažení optimálního vakua. Je poháněna integrovanou dobíjecí lithium-iontovou baterií (1200 mA) s dlouhou životností, kterou lze rychle nabít USB kabelem (součást balení). Kombinuje v sobě výkonnou vakuovačku s výhodami přenosného zařízení.

- výkonná, ale zároveň tichá
- bezdrátová díky lithium-iontové baterii (1200 mA) s dlouhou životností
- vakuum během několika sekund stiskem tlačítka + automatické vypnutí
- kompaktní a lehká (300 g), aby byla vždy po ruce
- stylový moderní design od Mathea Thuna
- kompatibilní s vakuovými sáčky, dózami a vinnými uzávěry Zwilling Fresh & Save
- vakuované potraviny zůstanou až 5x déle čerstvé, redukce plýtvání potravinami

Doplňkové parametry

Kategorie: Vakuování potravin
barva: bílá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

zwilling-png

ZWILLING3

Prozkoumejte celou kolekci značky ZWILLING v aktuálním katalogu a nechte se inspirovat novinkami ze světa kvalitního kuchyňského nádobí.
Katalog značky ZWILLING ke stažení (formát PDF): Katalog Zwilling 2023

KAŽDÝ POKRM MÁ SVŮJ VÝZNAM
Žádná událost není příliš malá nebo příliš všední, aby se nedala oslavit s trochou elegance. S prémiovými výrobky ZWILLING můžete každý pokrm učinit výjimečným.

ZALOŽENO V NĚMECKU
Již více než 290 let poháněno vášní pro dokonalost. Nechte se inspirovat touto oddaností řemeslu a vychutnejte si dlouhou tradici kvality a inovací výrobků ZWILLING. Výrobky vyvinuté v Německu obohacují kulinářský svět. 

Z "MĚSTA ČEPELÍ" DO SVĚTA
Tradice. Vášeň. Díky historii výroby špičkových nožů se Solingen stal celosvětovým synonymem pro výjimečnou kvalitu "Made in Germany". Ideální poloha, neustále se vyvíjející výrobní procesy a nejlepší materiály vedly mimo jiné k vývoji nožů s technologií FRIODUR. Inovativní proces tvrzení mrazem zajišťuje extrémní odolnost oceli. Výsledkem jsou nože SIGMAFORGE, které se mohou pochlubit dlouhou a udržitelnou životností. Výjimečná kvalita začíná zvláštním smyslem pro detail.

NĚCO PRO KAŽDOU KUCHYNI
Vyzkoušejte něco nového, poznejte to nejlepší a zažijte kulinářské dobrodružství. To, co kdysi začalo tradiční výrobou nožů, se vyvinulo v širší škálu inovativních výrobků pro moderní zážitky při stolování. Vysoce kvalitní nádobí, příbory, kuchyňské pomůcky a spotřebiče pro zlepšení vašeho každodenního kulinářského života - to vše vyvinula společnost ZWILLING v Německu.

ZWILLING FRESH & SAVE
Snižte plýtvání potravinami pouhým stisknutím tlačítka. ZWILLING Fresh & Save je inovativní systém vakuového skladování potravin, který udrží vaše potraviny čerstvé až 5x déle než ostatní metody skladování. Žijte udržitelněji a jezte zdravěji díky ZWILLING Fresh & Save.

ZWILLING ENFINIGY - INOVACE SE SETKÁVÁ S TRADICÍ
Řada ZWILLING Enfinigy se zrodila z lásky k detailu a vášně pro dokonalost. Je spojením technologických znalostí s vysoce kvalitním designem milánských designérů Mattea Thuna a Antonia Rodrigueze. Objevte malé kuchyňské spotřebiče, které povedou vaši kuchyni do budoucnosti a splní ty nejvyšší nároky - vaše.

Díky více než 290 letům zkušeností je dnes ZWILLING jednou z nejznámějších značek na světě a umí nadchnout profesionální i amatérské kuchaře. Inovativní funkce, dokonalý design a nejvyšší kvalita charakterizují veškeré výrobky pro kuchyň a stolování. Když tedy držíte v ruce výrobek ZWILLING, držíte v ruce kus historie. A budoucnosti. Nechte se inspirovat a objevte svět ZWILLING!

Kolekce hrnců a nádobí Zwilling
Objevte řady nožů Zwilling
Kuchyňské doplňky a náčiní Zwilling
Grilování Zwilling

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny