Kuchyňské nože

KUCHYNSKE_NOZE

Najít ten správný nůž nebo sadu nožů se může zdát složité, proto jsme náš sortiment kuchyňských nožů rozdělili do mnoha specifických kategorií, abychom vám usnadnili hledání nože, který potřebujete. Nabídka zahrnuje nože mnoha různých typů vyrobených pro konkrétní účely, jako jsou například nože na chleba, plátkovací nože, nože na zeleninu, ale naleznete zde i nože na ústřice. Protože klademe důraz na vysokou kvalitu, nabízíme mimo jiné kuchyňské nože ZWILLING, které nesmí chybět v žádné kuchyni! Tato značka se vyznačuje svou vysokou kvalitou, jelikož pracuje pouze s vybranými surovinami v rámci vysoce sofistikovaných výrobních procesů, které podléhají přísné kontrole kvality.

Jak si vybrat ten nejvhodnější nůž pro vás? Nejdříve se musíte zaměřit na účel, pro který chcete nůž používat. Vedle nožů s univerzálním použitím si můžete vybrat i speciální nože určené pro konkrétní činnosti jako je loupání, filetování či porcování masa. Dalším kritériem pro výběr vhodného nože může být také materiál a délka čepele. Nože z nerezové oceli, nebo keramiky jsou snazší na údržbu i manipulaci. Níže uvádíme některé z typů nožů, které jsou běžně k dostání.    

Objevte řady nožů Zwilling

Prohlédněte si kompletní nabídku značky Zwilling a všechny produktové řady značky Zwilling.

NOZE_MIYABI

 

1 položek celkem
Opinel Les Forgés 1890 nůž porcovací 16 cm, 002288
2 633 Kč

Excelentní nůž na porcování drůbeže a pečeně, z prémiové kolekce plně kovaných nožů Opinel. Rovná dlouhá, full-tang čepel. Řezná část 16 cm, dřevěná rukojeť, upravená speciálním...

002288

Typy nožů:

Kuchařské (univerzální) nože - základní nůž, který má univerzální využití, jehož délka čepele je okolo 20 cm, jeho ostří je hladké a směrem ke špičce nože se zužuje.
Na zeleninumají krátkou čepel (do 10 cm), která je z horní části zakulacená, je to nůž na každodenní použití.
Na pečivo - nože s vroubkovaným ostřím na krájení tvrdého i měkkého pečiva.
Santoku speciální japonské a čínské nože na maso a zeleninu, často mají tenké ostří s kuželovou špičkou.
Loupací (okrajovací) nožemají tenkou čepel s pevnou špičkou, jehož spodní část je oblá, nebo může mít vykrojenou spodní část pro snazší loupání ovoce a zeleniny.
Vykosťovací nože - mají tenkou čepel, která bývá ze spodu lehce vykrojená.
Filetovací nože - mají úzkou a ohebnou čepel, která usnadňuje filetování masa.
Plátkovací nože - vyznačují se úzkou a velmi ostrou čepel, díky které můžete nakrájet maso či šunku na velmi tenké plátky.
Na sýr - pro tyto nože je typická děrovaná čepel s vidličkou na špičce nože.
Sekáčky - mají velkou čepel, která je ideální k porcování masa i s kostmi.
------------------
Řady nožů ZWILLING:
Miyabi, Kramer by Zwilling, Zwilling Tanrei, Zwilling Twin 1731, Zwilling All * Star, Zwilling Pro Wood, Zwilling Pro, Zwilling Twin Four Star II, Zwilling Professional "S", Zwilling Pure, Zwilling ****®Vier Sterne

//

TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny