Kuchyňské nože, Strana 4
Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Nůž na krájení Opinel, který nejvíce oceníte při očištění ovoce, ale také při krájení zeleniny. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Vroubkovaný nůž Opinel je ideální pro krájení rajčat, vařených vajec nebo kiwi. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Vroubkovaný nůž Opinel je ideální pro krájení rajčat, vařených vajec nebo kiwi. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.
Vroubkovaný nůž Opinel je ideální pro krájení rajčat, vařených vajec nebo kiwi. Čepel o délce 10 cm a rukojeť z habrového dřeva příjemná na dotek.