Koření, Strana 2
Muškátový oříšek jsou sušená a loupaná jádra plodů muškátovníku. Ty z Rivsalt jsou ekologické a ručně sbírané malým zemědělským družstvem na indonéském souostroví Moluky, známém...
Skořice v podobě přírodní kůry Kasie je dokonalým ochucovadlem dezertů, pečiva a masa. Nastrouhaná kůra Kasie se také skvěle hodí do kari nebo na latté či koktejl.
Kurkuma se používá v mnoha pokrmech. Tyto sušené kořeny patří do čeledi Zingiberaceae a údajně mají pozoruhodné zdravotní účinky - v kombinaci s nastrouhaným pepřem možná ještě...
Zázvor se používá v mnoha pokrmech. Tyto sušené kořeny patří do čeledi Zingiberaceae a údajně mají pozoruhodné zdravotní účinky - v kombinaci s nastrouhaným pepřem možná ještě...
Poznejte chuť 3 exkluzivních solí z celého světa. Každá sůl má svou osobitou chuť vhodnou k různým druhům pokrmů.
Rivsalt Crystal obsahuje tři halitové solné krystaly, které se nacházejí hluboko v pákistánských horách. Sůl má přírodní, ale poměrně intenzivní chuť. Hodí se jako základní...
Rivsalt Rose obsahuje tři třpytivé solné krystaly z Bolívie. Sůl je skvělá pro každodenní vaření a velmi dobře se hodí k přípravě masových a zeleninových pokrmů.
Persian Blue je nejvzácnější a nejexkluzivnější sůl. Je ideální pro mořské plody, saláty, francouzskou kuchyni a lanýže. Chuť je zpočátku poměrně výrazná, než se změní a stane...
Himalayan obsahuje tři jiskřivé himálajské solné krystaly. Ideální pro dochucování ryb, masa a zeleniny pomocí struhadla Rivsalt. Sůl je chuťově výrazná a ve svém jemném...