K tomuto produktu doporučujeme ještě dokoupit

Wok pánev s mřížkou, skleněným víkem a dřevěným náčiním, vše od mistra asijské kuchyně z řady Excellence, představující naprostou špičku ve své třídě. Pánev je vhodná pro...

Dvě ryze přírodní napařovací misky s víkem doplňují řadu Excellence od mistra asijské kuchyně Kena Homa. Použití je vhodné s pánví Ken Hom wok, ale není nutností. Bambusové...

Tyto hůlky jsou ideálním způsobem, jak prezentovat čínskou kuchyni při stolování. Jsou vyrobeny z bambusu, jsou pevné a odolné a dodají vašim čínským pokrmům autentický vzhled.

Wok pánev od mistra asijské kuchyně z řady Excellence, představující naprostou špičku ve své třídě. Vhodná pro všechny zdroje ohřevu. Vyrobena z lehké uhlíkové oceli 1,5 mm...

Wok pánev od mistra asijské kuchyně z řady Excellence, představující naprostou špičku ve své třídě. Vhodná pro všechny zdroje ohřevu. Vyrobena z lehké uhlíkové oceli 1,5 mm...

Tradiční wok pánev od mistra asijské kuchyně z řady Excellence, vhodná pro všechny zdroje ohřevu. Vyrobena z lehké uhlíkové oceli 1,8 mm silné. Kovové oko na konci bukové...

Tradiční velká wok pánev od mistra asijské kuchyně z řady Excellence, vhodná pro všechny zdroje ohřevu. Vyrobena z lehké uhlíkové oceli 1,8 mm silné. Kovové oko na konci bukové...
Detailní popis produktu
Sada Ken Hom Classic – wok pánev z uhlíkové oceli, průměr 31 cm, poklice, nerezová obracečka, 4 ks hůlek, bambusové hůlky na vaření, mřížka, kniha s recepty
Kvalitní zpracování
Pánev wok značky Ken Hom od stejnojmenného asijského mistra kuchyně, je součástí řady Classic a patří mezi opravdu kvalitní nádobí. Její provedení vás jistě zaujme a okamžitě si ji tak oblíbíte. Pánev je vyrobena z uhlíkové oceli s tloušťkou 1,6 mm.
Snadná manipulace
Nýtované rukojeti byly navrženy tak, aby manipulace s pánví byla co nejpříjemnější a maximálně komfortní, ale hlavně bezpečná, nemusíte tedy mít strach, že se rukojeť nahřeje, a vy se o ni popálíte nebo že se po určité době používání začne viklat.
Kompatibilnost
Pánev disponuje průměrem 31 cm, a připravíte v ní lahodnou večeři pro tři až čtyři osoby. Přizpůsobí se plynovému ohřevu, sklokeramické varné desce, elektrické plotýnce i indukci.
Přírodní nepřilnavý povrch
Tuto tradiční čínskou wok pánev je před prvním použitím třeba správně připravit – v anglickém jazyce wok seasoning, tedy něco jako správně wok vypálit. Je to důležité, protože jen tak se začne vytvářet hnědá patina, která na pánvi následně vykouzlí přirozeně nepřilnavý povrch. Číňané říkají, že čím tmavší pánev, tím lepší kuchař.
Vytvořená patina zajišťuje, že se povrch pánve wok stane přirozeně nepřilnavým, rychleji se zahřeje a následně udržuje potřebnou vysokou teplotu. Používáním tvořící se patina chrání vaši pánev také před rzí. Nejprve musíte wok pořádně rozpalit, pak teprve přidejte olej, následně zeleninu, maso, nudle nebo cokoliv jiného, co chcete smažit, párkrát promíchejte a můžete servírovat. Pokud pánev správně vypálíte, stane se vaším nejoblíbenějším náčiním v kuchyni.
Jak správně vypálit stříbrnou (karbonovou) wok pánev – Ken Hom Classic wok seasoning
1. Syrovou pánev nejprve musíte zbavit chemického ochranného povlaku, kterým byla opatřena v továrně. Před jakýmkoliv použitím ji tedy nejprve vložte pod tekoucí horkou vodu na dobu cca 5 minut, aby povlak povolil. Pak svůj nový wok pořádně vydrátkujte, doslova jej můžete vydřít drátěnkou s použitím mycího prostředku (3-4 minuty), a to jak zevnitř, tak také z venku. Zejména budete-li ji chtít používat na indukci věnujte velkou pozornost i vnejšímu povrchu, speciálně dnu.
2. Nakonec naplňte wok do cca poloviny vodou a přiveďte k varu. Následně vodu vylejte a pánev dobře osušte. Tím dostanete pryč zbytky chemické úpravy z výroby a pánev je připravena na patinování.
3. Karbonový Ken Hom wok silně vymažte z vnitřní strany tukem, použijte slunečnicový nebo kukuřičný olej, olej podzemnice olejné či jiný olej na smažení (nikdy ale nepoužívejte olivový!), přebytečný tuk odsajte papírovou utěrkou.
4. Pozvolna zahřívejte svou novou karbonovou pánev na plotýnce, dokud olej nezačne kouřit a přepalovat se. Pak sundejte ze zdroje tepla, nechte zchladnout a vytřete papírovou utěrkou. Proces zopakujte ještě 2-3x. (Na indukci mějte na plotýnce nastaveno 200°C.)
5. Uvnitř pánve se začne dělat tmavá skvrna (hnědá až černá), která se postupně rozšiřuje, s pánví je potřeba otáčet, aby se udělala po celé ploše. Tím je zahájen proces patinování, vytváření přirozeně nepřilnavého povrchu, který bude tmavnout, čím více budete svou wok pánev používat.
- Pánev WOK řady Classic od uznávaného mistra asijské kuchyně
- Vyrobena z kvalitní uhlíkové oceli s tloušťkou 1,6 mm
- Speciální dřevěná rukojeť odizoluje teplo, takže se o ně nespálíte
- Vhodná pro většinu typů varných desek, včetně indukce
- Přírodní nepřilnavý povrch tzv. patina se vytvoří správným vypálením a během používání
- Pánev wok používáním ztmavne, což je přirozený proces dobře vyzrálé pánve
- Průměr 31 cm je ideální pro rodinu
- Velké kovové oko na zavěšení
Doporučení pro údržbu:
Proveďte první mytí podle instrukcí na obalu a do sucha vytřete měkkou utěrkou. Po patinování myjte pouze ručně, pod horkou tekoucí vodou, nebo wok po každém vaření naplňte vodou, přiveďte k varu, vodu vylijte a wok vytřete do sucha. Při ručním mytí nepoužívejte mycí prostředky ani houbičku, pouze mycí kartáček, přichycené zbytky jídla nechejte odmočit. Čas od času potřete vnitřní povrch pánve olejem. Nikdy nemyjte v myčce nádobí, přišli byste o svou patinu!
Před použitím je třeba si dobře přečíst návod.
Ken Hom – spojení švýcarské preciznosti a kvality s kouzlem asijské kuchyně
První pánev s názvem Ken Hom Hot Wok byla uvedena na trh v roce 1986, jednalo se o první wok na světě, který měl seříznuté dno tak, aby seděl nejen na otevřeném ohni, ale třeba i na elektrických plotýnkách. Prvenství měly Ken Hom Wok pánve také v tom, že se začaly prodávat i v běžných obchodech na hlavních třídách, nejen ve speciálkách. O 12 let později mělo například již 10 % domácností ve Velké Británii některý z produktů, nesoucí jméno Ken Hom. Do dnešních dnů se prodalo do 59 zemí světa více jak 8 milionů kusů výrobků, nesoucích jméno Ken Hom.
Kenova spolupráce na výrobě pánví s DKB Household, dceřinou společností švýcarského holdingu Diethelm Keller Group, nepřetržitě trvá přes 30 let, od roku uvedení první pánve na trh. Tato celosvětově působící holdingová společnost je spravovaná již čtvrtou generací zakládající rodiny a je lídrem na světovém trhu domácích potřeb.
Ken Hom wok pánve, nesoucích jeho jméno, samozřejmě používá a každý "svůj" nový výrobek také osobně velmi pečlivě testuje, než je vypuštěn na trh. Ví totiž moc dobře, jak je důležité při stir-fry vaření pracovat s kvalitním nádobím a příslušenstvím, protože i to ovlivní chuť připravovaného jídla. I proto pánve ani další doplňky nesoucí jeho jméno Ken Hom své uživatele nikdy nezklamou.
Vysoce kvalitní wok pánve pro ty nejlepší zážitky z vaření - a nejlepší výsledky!
Od roku 1986 ukazuje společnost KEN HOM světu, jak vařit autentickou asijskou kuchyni od základu, rychle a snadno. KEN HOM je předním odborníkem na čínskou kuchyni a jedním z nejuznávanějších a nejslavnějších televizních kuchařů všech dob. Jeho fenomenální úspěch je snadno měřitelný. Je autorem téměř 40 knih, které inspirovaly miliony domácích kuchařů po celém světě. A jen v Británii se woky KEN HOM nachází v každé sedmé kuchyni. KEN HOM, který žije ve Francii a v Thajsku a neúnavně cestuje po celém světě, nadále pravidelně vystupuje jako šéfkuchařská celebrita, píše knihy a udržuje spolupráci s restauracemi po celém světě.
"Mým cílem je podělit se o jídlo a kulturu se všemi. Jediný způsob, jak přežít v dnešním světě, je učit se a být tolerantní".
Slavný šéfkuchař KEN HOM, všeobecně považovaný za jednu z největších světových autorit v oblasti orientální kuchyně, získal čestný titul OBE za "zásluhy o kulinářské umění". Řád britského impéria (OBE) je uznáním jeho úspěchů a působivého společenského a historického vlivu, který měl na způsob, jakým Spojené království "přijalo" čínskou kuchyni, která se nyní stala jednou z nejoblíbenějších v zemi. Na seznamu Queen's Jubilee Birthday Honours list 2022 získal titul Komandér Řádu britského impéria (CBE) jako uznání za zásluhy o charitu, kulinářské umění a vzdělávání.
Během své dlouholeté kariéry vedl KEN HOM řadu špičkových restaurací po celém světě, včetně skupiny Yellow River a Oriental Restaurants ve Velké Británii, restaurace Maison Chin v hotelu Bandara v Bangkoku a nejnověji restaurace MEE v hotelu Belmond's Copacabana Palace v Riu de Janeiru. Všechny restaurace získaly několik prestižních ocenění, přičemž restaurace MEE byla oceněna michelinskou hvězdou a získala také ocenění "Nejlepší asijská restaurace" v soutěži Eat and Drink awards a "Restaurace roku" od brazilského vládního úřadu pro cestovní ruch. KEN HOM pracoval také jako konzultant pro hotely, restaurace a letecké společnosti a osobně vařil pro prezidenty, premiéry, celebrity a královské rodiny.
KEN HOM své wok pánve samozřejmě používá a každý nový výrobek také osobně velmi pečlivě testuje, než je vypuštěn na trh. Ví totiž moc dobře, jak je důležité při vaření pracovat s kvalitním nádobím a příslušenstvím, protože i to ovlivní chuť připravovaného jídla. Vyzkoušejte si ještě dnes vaření s nepřilnavými a kvalitními pánvemi wok a řadou příslušenství, které své uživatele nikdy nezklamou!

Mlýnek na sůl, pepř nebo jiné suché koření Billund je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnky na sůl a pepř Stockholm jsou zhotoveny z dubového dřeva. Jsou vybaveny velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí. Sada 2 ks.

Mlýnky na sůl nebo pepř Peugeot Daman vyrobené z transparentního akrylátu v kombinaci s nerezovou ocelí. Velikost 21 cm, možnost nastavení hrubosti mletí.

Dřevěný mlýnek na sůl nebo pepř Kyoto je zhotovený z dubového dřeva. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnek na sůl nebo pepř Stockholm je zhotovený z nerezové oceli. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Dřevěný mlýnek na sůl nebo pepř Stockholm je zhotovený z dubového dřeva. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnek na sůl, pepř nebo jiné suché koření Billund je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnky na sůl a pepř Mini v černé a bílé barvě jsou díky své velikosti vhodné například pro kempování. Součástí je praktický stojánek, který zabraňuje usazování nečistot na stole.

Sada 2 elektrických mlýnků na sůl a pepř Zeli francouzské značky Peugeot. Ergonomický tvar, který umožňuje použití jednou rukou. Mlýnky s nastavitelnou hrubostí mletí byly...

Moderní design s nádechem nostalgie. Ruční mlýnek na pepř z dílny francouzského výrobce Peugeot v provedení bukové dřevo, kombinované s nerezovou ocelí. Vysoký 18 cm, mletí...

Dřevěný mlýnek na sůl nebo pepř Kyoto je zhotovený z jasanového dřeva. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Sada mlýnků na pepř a sůl Peugeot Tahiti. Mlýnky jsou vyrobeny z bukového dřeva o velikosti 20 cm v černé a bílé barvě.

Mlýnek na sůl Boreal s nastavitelnou hrubostí mletí francouzské značky Peugeot byl vyroben z bukového dřeva o výšce 21 cm. Je kombinací dřeva spolu s přírodním odstínem zelené...

Mlýnek na sůl, pepř nebo jiné suché koření Billund je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnek na sůl, pepř nebo jiné suché koření Billund je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnky na sůl a pepř Stockholm jsou zhotoveny z dubového dřeva. Jsou vybaveny velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí. Sada 2 ks.

Mlýnky na sůl nebo pepř Peugeot Daman vyrobené z transparentního akrylátu v kombinaci s nerezovou ocelí. Velikost 21 cm, možnost nastavení hrubosti mletí.

Dřevěný mlýnek na sůl nebo pepř Kyoto je zhotovený z dubového dřeva. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnek na sůl nebo pepř Stockholm je zhotovený z nerezové oceli. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Dřevěný mlýnek na sůl nebo pepř Stockholm je zhotovený z dubového dřeva. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnek na sůl, pepř nebo jiné suché koření Billund je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnky na sůl a pepř Mini v černé a bílé barvě jsou díky své velikosti vhodné například pro kempování. Součástí je praktický stojánek, který zabraňuje usazování nečistot na stole.

Sada 2 elektrických mlýnků na sůl a pepř Zeli francouzské značky Peugeot. Ergonomický tvar, který umožňuje použití jednou rukou. Mlýnky s nastavitelnou hrubostí mletí byly...

Moderní design s nádechem nostalgie. Ruční mlýnek na pepř z dílny francouzského výrobce Peugeot v provedení bukové dřevo, kombinované s nerezovou ocelí. Vysoký 18 cm, mletí...

Dřevěný mlýnek na sůl nebo pepř Kyoto je zhotovený z jasanového dřeva. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Sada mlýnků na pepř a sůl Peugeot Tahiti. Mlýnky jsou vyrobeny z bukového dřeva o velikosti 20 cm v černé a bílé barvě.

Mlýnek na sůl Boreal s nastavitelnou hrubostí mletí francouzské značky Peugeot byl vyroben z bukového dřeva o výšce 21 cm. Je kombinací dřeva spolu s přírodním odstínem zelené...

Mlýnek na sůl, pepř nebo jiné suché koření Billund je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnek na sůl, pepř nebo jiné suché koření Billund je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.

Mlýnky na sůl a pepř Stockholm jsou zhotoveny z dubového dřeva. Jsou vybaveny velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí. Sada 2 ks.

Mlýnky na sůl nebo pepř Peugeot Daman vyrobené z transparentního akrylátu v kombinaci s nerezovou ocelí. Velikost 21 cm, možnost nastavení hrubosti mletí.

Dřevěný mlýnek na sůl nebo pepř Kyoto je zhotovený z dubového dřeva. Je vybaven velmi kvalitním mlecím mechanismem CrushGrind s nastavitelnou hrubostí mletí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.