Ken Hom Excellence drátěná odpěňovačka, KH515

Kód: KH515
Novinka SKLADEM U NÁS
Značka: Ken Hom
1 016 Kč
Skladem u nás (1 ks)
Možnosti doručení

Mimořádně široká drátěná naběračka o průměru 19,5 cm z nerezové oceli umožňuje rychlé odtékání tekutin, takže ji skvěle využijete při smažení nebo s použitím pánve wok.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ken Hom Excellence drátěná odpěňovačka

Drátěná odpěňovačka Ken Hom je nezbytná pro bezpečné vyjmutí smažených potravin z horkého oleje. Tato odolná odpěňovačka funguje jako síto a umožňuje jednoduše pokračovat ve vaření. Díky dlouhé rukojeti se snadno používá a lze ji také zavěsit, pro úsporné skladování.

- Ideální pro odpěňování, cezení a smažení 
- Rukojeť z bukového dřeva
- Poutko pro snadné skladování
- Funkční část z kvalitní nerezové oceli
- Vyrobena tak, aby vydržela každodenní používání
- Doporučeno ruční mytí
- Rozměry: 10 x 19,5 x 45,8 cm

Ken Hom – spojení švýcarské preciznosti a kvality s kouzlem asijské kuchyně

První pánev s názvem Ken Hom Hot Wok byla uvedena na trh v roce 1986, jednalo se o první wok na světě, který měl seříznuté dno tak, aby seděl nejen na otevřeném ohni, ale třeba i na elektrických plotýnkách. Prvenství měly Ken Hom Wok pánve také v tom, že se začaly prodávat i v běžných obchodech na hlavních třídách, nejen ve speciálkách. O 12 let později mělo například již 10 % domácností ve Velké Británii některý z produktů, nesoucí jméno Ken Hom. Do dnešních dnů se prodalo do 59 zemí světa více jak 8 milionů kusů výrobků, nesoucích jméno Ken Hom.
Kenova spolupráce na výrobě pánví s DKB Household, dceřinou společností švýcarského holdingu Diethelm Keller Group, nepřetržitě trvá přes 30 let, od roku uvedení první pánve na trh. Tato celosvětově působící holdingová společnost je spravovaná již čtvrtou generací zakládající rodiny a je lídrem na světovém trhu domácích potřeb. Ken Hom wok pánve, nesoucích jeho jméno, samozřejmě používá a každý "svůj" nový výrobek také osobně velmi pečlivě testuje, než je vypuštěn na trh. Ví totiž moc dobře, jak je důležité při stir-fry vaření pracovat s kvalitním nádobím a příslušenstvím, protože i to ovlivní chuť připravovaného jídla. I proto pánve ani další doplňky nesoucí jeho jméno Ken Hom své uživatele nikdy nezklamou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

ken-hom-logo

KEN HOM3

Vysoce kvalitní wok pánve pro ty nejlepší zážitky z vaření - a nejlepší výsledky!

Od roku 1986 ukazuje společnost KEN HOM světu, jak vařit autentickou asijskou kuchyni od základu, rychle a snadno. KEN HOM je předním odborníkem na čínskou kuchyni a jedním z nejuznávanějších a nejslavnějších televizních kuchařů všech dob. Jeho fenomenální úspěch je snadno měřitelný. Je autorem téměř 40 knih, které inspirovaly miliony domácích kuchařů po celém světě. A jen v Británii se woky KEN HOM nachází v každé sedmé kuchyni. KEN HOM, který žije ve Francii a v Thajsku a neúnavně cestuje po celém světě, nadále pravidelně vystupuje jako šéfkuchařská celebrita, píše knihy a udržuje spolupráci s restauracemi po celém světě. 

"Mým cílem je podělit se o jídlo a kulturu se všemi. Jediný způsob, jak přežít v dnešním světě, je učit se a být tolerantní".

Slavný šéfkuchař KEN HOM, všeobecně považovaný za jednu z největších světových autorit v oblasti orientální kuchyně, získal čestný titul OBE za "zásluhy o kulinářské umění". Řád britského impéria (OBE) je uznáním jeho úspěchů a působivého společenského a historického vlivu, který měl na způsob, jakým Spojené království "přijalo" čínskou kuchyni, která se nyní stala jednou z nejoblíbenějších v zemi. Na seznamu Queen's Jubilee Birthday Honours list 2022 získal titul Komandér Řádu britského impéria (CBE) jako uznání za zásluhy o charitu, kulinářské umění a vzdělávání.

Během své dlouholeté kariéry vedl KEN HOM řadu špičkových restaurací po celém světě, včetně skupiny Yellow River a Oriental Restaurants ve Velké Británii, restaurace Maison Chin v hotelu Bandara v Bangkoku a nejnověji restaurace MEE v hotelu Belmond's Copacabana Palace v Riu de Janeiru. Všechny restaurace získaly několik prestižních ocenění, přičemž restaurace MEE byla oceněna michelinskou hvězdou a získala také ocenění "Nejlepší asijská restaurace" v soutěži Eat and Drink awards a "Restaurace roku" od brazilského vládního úřadu pro cestovní ruch. KEN HOM pracoval také jako konzultant pro hotely, restaurace a letecké společnosti a osobně vařil pro prezidenty, premiéry, celebrity a královské rodiny.

KEN HOM své wok pánve samozřejmě používá a každý nový výrobek také osobně velmi pečlivě testuje, než je vypuštěn na trh. Ví totiž moc dobře, jak je důležité při vaření pracovat s kvalitním nádobím a příslušenstvím, protože i to ovlivní chuť připravovaného jídlaVyzkoušejte si ještě dnes vaření s nepřilnavými a kvalitními pánvemi wok a řadou příslušenství, které své uživatele nikdy nezklamou!


TimeOutlet.cz - Hodinky. Šperky. Hodiny